Rechtsgebieden

Personen- en Familierecht

Personen- en Familierecht komt om de hoek kijken wanneer juridische kwesties binnen families spelen, zoals echtscheidingen, gezag en/of omgangsregelingen, alimentatie en naamswijzigingen. Het richt zich op het reguleren van relaties en rechten binnen familieverbanden en heeft tot doel om conflicten op te lossen en de belangen van alle betrokken partijen te behartigen.

 

Enkele voorbeelden van procedures waarbij wij u kunnen assisteren zijn:

 

 • Echtscheidingsprocedure: begeleiden van cliënten bij het indienen van een echtscheidingsverzoek, regelen van de verdeling van bezittingen en vaststellen van alimentatie en omgangsregelingen.                                                                                                       
 • Gezag en omgangsregelingen: adviseren en bijstaan van cliënten bij het verkrijgen of wijzigen van ouderlijk gezag, opstellen van omgangsregelingen en indien nodig procederen bij de rechtbank.                                                                                                        
 • Alimentatieprocedure: berekenen van de hoogte van alimentatie, onderhandelen met de andere partij over de alimentatieregeling en indien nodig procederen voor de rechter om een passende alimentatie vast te stellen.                                                                                                             
 • Naamswijzigingsprocedure: begeleiden van cliënten bij het aanvragen van een naamswijziging, verzamelen van de benodigde documentatie en vertegenwoordiging in de naamswijzigingsprocedure bij de rechtbank.                                         

  Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Strafrecht

Wij staan landelijk cliënten bij in verschillende procedures, zowel pro deo als op betalende basis. Enkele voorbeelden van procedures zijn: 

                  

 • Verkeersovertredingen: bijstaan van cliënten die worden geconfronteerd met verkeersovertredingen, zoals rijden onder invloed, te hard rijden of rijden zonder geldig rijbewijs.                                                                                                             
 • Belediging en bedreiging: verlenen van juridische bijstand aan cliënten die worden geconfronteerd met verdenkingen van belediging of bedreiging, en het verdedigen van hun rechten in dergelijke zaken.                                                                        
 • Levensdelicten: vertegenwoordiging van cliënten in zaken met betrekking tot levensdelicten, zoals moord en doodslag, om een adequate verdediging te voeren en de belangen van de verdachte te behartigen.                                                                            
 • Zedendelicten: juridische bijstand en verdediging van cliënten in zaken omtrent zedendelicten, zoals aanranding en verkrachting, om ervoor te zorgen dat hun rechten worden beschermd en een eerlijk proces wordt gewaarborgd.                                                  
 • Mishandeling en openlijke geweldpleging: verlenen van juridsiche bijstand aan cliënten die worden verdacht van mishandeling of openlijke geweldpleging, en het verdedigen van hun rechten in dergelijke zaken.                                                                                                                                                                       
 • Diefstal: het verlenen van juridische bijstand aan cliënten die worden geconfronteerd met verdenkingen van diefstal, en het behartigen van hun belangen in dergelijke strafzaken.                                                                                                           
 • Inbraak en overvallen: vertegenwoordiging van cliënten in zaken met betrekking tot inbraak en overvallen, om een adequate verdediging te voeren en hun belangen te behartigen.                                                                                                            
 • Verboden wapenbezit: juridische bijstand en verdediging van cliënten die worden verdacht van verboden wapenbezit, om ervoor te zorgen dat hun rechten worden beschermd en een eerlijk proces wordt gegarandeerd.                                                                                                                                             
 • Helpdeskfraude: verlenen van juridische bijstand aan cliënten die worden verdacht van helpdeskfraude, waarbij iemand zich voordoet als helpdeskmedewerker om een ander geld of gegevens te ontfutselen.                                                                                                                                                                         
 • Bankpasfraude: vertegenwoordiging van cliënten in zaken met betrekking tot een verdenking van bankpasfraude, waarbij cliënten worden verdacht van frauduleuze activiteiten met betrekking tot bankpassen en bankrekeningen.                                                                                                                           
 • Drugsdelicten: verlenen van juridische bijstand aan cliënten die worden verdacht van drugsgerelateerde delicten, zoals drugshandel en- bezit, en het verdedigen van hun rechten gedurende het juridische proces.                                                                   
 • Transactie OM: begeleiden van cliënten bij het afhandelen van een transactievoorstel van het Openbaar Ministerie (OM) in strafzaken, en adviseren over de mogelijke gevolgen en juridische aspecten hiervan.                                                                                    
 • OM-hoorzitting: vertegenwoordiging van cliënten tijdens een hoorzitting bij het Openbaar Ministerie, waarbij wij hun belangen behartigen en streven naar een gunstige uitkomst in de zaak.

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij spoed kunt u bellen of whatsappen naar: 06- 48 44 04 02.